Adoo – Göteborg (2010)

By 24 juli, 2017Artists
 • 01. Adoo – Förorts krigare
 • 02. Adoo feat. Sam-e – Mitt kvarter
 • 03. Adoo – Vad som gäller
 • 04. Adoo – Min fösta mic
 • 05. Adoo – När jag ser dig
 • 06. Adoo feat. Medina & L.Kidane – Vem ska med
 • 07. Adoo & Sam-e – Han är tillbaka
 • 08. Adoo – Krig i mitt land
 • 09. Adoo – Vänd dig om
 • 10. Adoo – Göteborg
 • 11. Adoo – Jobba, jobba
 • 12. Adoo – OhOh!
 • 13. Adoo – Så dom ser mig

Mixtapet, Göteborg Mixtape 2010, är Adoos debutskiva och rymmer bland annat låtarna “Mitt kvarter”, “När jag ser dig”, “Vem ska me”, “OhOh!” och “Förorts krigare”, som tillsammans snurrade en hel del på på internet sedan tidigare. Alla spår på plattan är inspelade i A-Laget Studio och bär på gäster och producenter som Sam-E, Medina, L.Kidane, Sinma och Allorund. Vi snackar hungrig rap, direkt från Angered i Göteborg, där artisten spenderat de senaste åren i sitt liv.


Kommentarer (via Facebook)

 Instagram

Adoo - Göteborg (2010)